Hvem er jeg

Hei! Jeg heter Hege Yri og er 60 år ung jeg har jobbet i barnehage siden 1997 i 2008 ble jeg fagarbeider. Jeg er nå 100% ufør, men kan jobbe noe ved siden av. Jeg bor i Nannestad 10 min øst for Gardermoen.

Min interesse for det åndelige startet rundt 2010, på våren og høsten i 2015 var jeg på kurs hos Vigdis Gustavsen, Åndelig utvikling.  Sommeren 2017 var jeg med på tur til Assisi arrangert av Bente Drikakisi, da fikk jeg min store Åndelige oppvåkningen. Høsten 2019 var jeg igjen med Bente på tur da var det lysreise til Roma og Assisi,  Sommeren 2018 var jeg på sommerkurs (selvrealisering) hos Trine Bjørgan Høiberg og på høsten startet jeg min utdannelse til integralterapeut. desember 2020 tok jeg eksamen. September 2021 tok jeg eksamen i holistisk og spirituel healing og har fått godkjent min oppgave i VEKS fag (Vitenskapslære, etikk, kommunikasjon og samfunnslære)

Jeg er også veldig glad i å male, er selvlært, har tatt noen timer i tegning hos en kunstner jeg kjenner. Det er mye terapi i det å male og det er en veldig fin måte å meditere på. Man trenger ikke male fantastiske landskap el portretter men utrykk deg med farger å la følelsene få utløp på lerretet. 

Jeg har stor interesse for menneskets psyke, det er alt for mange mennesker små og store som har traumer og psykiske lidelser. Det gjøres for lite for å forebygge, så mitt håp og ønske er å få være med på prøve å reparere det som gikk i stykker i mennsket, gi de tilbake troen på livet. 

Jeg følger etiske retningslinjer og er godkjent Integralterapeut i Integralterapi forbundet, og kvalifisert healer i NSH ( Norsk Spirituslistisk Healerforbundet)

Jeg har også jobbet som blomsterdekoratør og interiørkonsulent så hele min arbeidskarriere har jeg jobbet med mennesker.

 Du kan sende meg sms på telefon 41513680 eller sende en mail til 

heg-y@online.no 

Du må gjerne følge meg på Facebook på gruppen: Eolia's Healing og terapirom ❤

Organisasjonsnr: 927 807 750