Healing, Fjernhealing

En healer defineres som en som har naturlige ever, til å formidle eller overføre livsenergi, som kan fremme en helbredelsesprosess. En healer anser også at kroppen vil være i bedre stand til å helbrede seg selv når energistrømmen er i balanse. Healing kan også være alt fra en mor som blåser på sitt barns kne som har blitt skrapet opp, eller en lege som opererer en syk person. En god definisjon på healing er å gjøre noen hel igjen. 

Reikihealing: Reiki er rett og slett den universelle energien som gjør at vi lever, den virker på alle områder i livet, uansett alder, modenhet, forståelse og trosoppfatning. Reiki er faktisk et energimessig universalmiddel.

Fjernhealing: Det er å sende energi fra en person til en annen. Mennesket skaper tid og rom, det finnes ikke på energinivå, energi går dit du fokuserer eller retter tankene. Det er mange forskjellige reaksjoner man kan få under eller etter fjernhealing, reaksjonene fortoner seg ikke etter noe fast mønster, de fleste merker minst første gangen og mer etterhvert. Noen kjenner ingenting og andre kan oppleve at de blir værre, men begge får like mye healing, dette er kroppens helbredelsesprosess, det kan ta kort eller lang tid kansje noen månder.

Når jeg skal sender Reiki fjernhealing: ●Spør jeg etter fødselsdag og år, (det arket blir brent når jeg er ferdig siste dagen) ●Jeg ber deg finne en rolig uforstyrret plass du kan legge deg ned, spill gjerne avslappende musikk. ●Jeg sender melding eller ringer når jeg starter og når jeg avslutter enten på sms el mesenger, så skriver jeg ned det jeg fikk opp, eller jeg ringer og vi snakker sammen om hva jeg fikk opp og om dine opplevelser, om du har med budskap får du det på melding. ●Jeg setter pris på tilbakemelding. ●Er det noe du lurer på så er det bare å spørre. 

Holistisk healing: Da ringes vi før healingen og er det ønskelig kan vi ha telefonkontakt under healingen også, så er det samtale etter healingen, her trenger jeg ikke fødselsdato.

 Jeg er kun et verktøy for en større kraft, som jobber gjennom mitt hjerte, hender og mine energier. 

Jeg har fått reikimester symbolet og er godkjent Reikihealer.

 Spirituell healing: Er en rolig, balansert form for healing, det prates lite om sykdom og hva det heales på, er en ren åndelig healing.

Holistisk healing: Er basert på spirituell healing, men har med seg det Holistisk synet på mennesket. Ved siden av den rene åndelige healingen har man en samtale før og etter healingen, for å få forståelse for klientens årsak til til sykdommen, problemstilling. Er årsaken borte vil grunnlaget for sykdommen være borte. 

Man må ikke tro på hverken gud, Jesus eller på det åndelige for at healingen skal virke. Hvem religion eller tro du har ingen betydning, jeg jobber i respekt for alle menneskers tro og syn.